Benvinguts a
Espai Salut animal

L'espai de salut per a la teva mascota a Terrassa

Benvingut al lloc web d’Espai Salut Animal. En el nostre centre veterinari de Terrassa, ens esforcem cada dia per a oferir una atenció veterinària integral i personalitzada per als teus estimats animals. Disposem d’un  equip de col·laboradors externs, especialistes en diverses àrees, amb els quals treballem en conjunt per a brindar la millor cura possible a la teva mascota.

Compromís amb el benestar animal

En el nostre centre veterinari, no sols ens preocupem per tractar les malalties, sinó que també ens comprometem a promoure el benestar general dels teus gossos o gats. Valorem aquesta relació única que comparteixes amb ells i ens esforcem per compartir amb tu la responsabilitat de la seva salut al llarg de les seves vides.

Laura
rotulo centro veterinario terrassa

El nostre centre veterinari a Terrassa

En el nostre Centre Veterinari de Terrassa, el confort i la salut de les teves mascotes són la nostra màxima prioritat. Les nostres instal·lacions estan dissenyades amb un enfocament únic: el benestar animal. Des del moment en què entres a la nostra recepció, fins a les consultes i el quiròfan, cada racó ha estat acuradament planificat per a assegurar un entorn segur i còmode per als teus amics peluts.

Per conèixer més detalls sobre les nostres instal·lacions i com contribuïm al benestar de les teves mascotes, et convidem a explorar la nostra pàgina dedicada a les instal·lacions.

Els nostres serveis veterinaris

Medicina Preventiva

Medicina General

Oferim serveis de medicina general per a abordar una varietat de problemes de salut i mantenir a les teves mascotes en el seu millor estat.

Consulta integrativa

Consulta integrativa

Adoptem un enfocament integral per a la cura de les teves mascotes, combinant diferents teràpies per a aconseguir resultats òptims.

Nutrición Natural

Nutrició Natural

Creiem en la importància d'una alimentació saludable. Proporcionem orientació sobre nutrició natural per a assegurar una dieta equilibrada i adequada.

Cirugia Animal

Cirurgia major i menor

Comptem amb instal·lacions i experiència per a realitzar cirurgies majors i menors amb la màxima atenció i cura.

oftalmologia

Oftalmologia

Els nostres serveis oftalmològics se centren en mantenir la salut visual de les teves mascotes, identificant i tractant qualsevol problema ocular.

ecografia animal

Ecografia

Utilitzem tecnologia avançada d'ecografia per a obtenir imatges precises i diagnòstics detallats.

analiticas

Analítiques

Realitzem anàlisis exhaustives per a obtenir informació detallada sobre la salut de les teves mascotes.

medicina-preventiva

Medicina preventiva

Entenem que cada mascota és única, i és per això que oferim programes de medicina preventiva personalitzada.

Notícies i Novetats

Vols estar al dia dels nostres consells, notícies i novetats?

Contacta'ns

Serà un plaer conèixer els teus problemes, però sobretot, començar a treballar en ells per a ajudar-te a resoldre’ls al més aviat possible

Estem en contacte

Horari

Emplena el formulari i t’atendrem al més aviat possible

Vine a veure'ns

Adreça

C/ Volta 178, Terrassa