El nostre centre veterinari

Els millors espais per a la cura de la teva mascota

Et donem la benvinguda al nostre Centre Veterinari a Terrassa, on la comoditat i la salut de les teves adorades mascotes són la nostra prioritat. Cada detall de les nostres instal·lacions reflecteix el nostre enfocament distintiu: Oferir la màxima comoditat i un espai amigable per a la teva mascota. Des de la nostra recepció fins a les consultes i el quiròfan, cada racó ha estat minuciosament concebut per a oferir un entorn segur, tranquil·litzador i plaent per als teus fidels companys. El nostre centre és “Fear Free” perquè la visita sigui una experiència positiva, preveient i alleujant la por, l’ansietat i l’estrès en la mascota, inspirant i educant a les persones que les cuiden.

Recepció

En la nostra recepció, la primera impressió és crucial. No sols és un espai de benvinguda, sinó un punt de partida per a construir una connexió de confiança amb tu i les teves mascotes. L’ambient càlid i el personal amable creen una experiència positiva des del primer moment.

En aquest espai amigable, fins i tot podem realitzar les primeres exploracions al teu gos o gat, si l’entorn de les consultes li dona poca confiança.

Consultes

Les nostres sales de consulta han estat dissenyades amb el benestar animal en ment. Utilitzem mètodes suaus i tranquils per a minimitzar l’estrès, assegurant que cada visita sigui una experiència còmoda. Volem que tant tu com les teves mascotes us sentiu relaxats i atesos durant cada trobada.

Disposem de consultes separades per a gossos i gats, i cadascuna d’elles disposa d’un ambient específic perquè l’animal se senti còmode i segur. Tenim en compte els mobles, l’olor, etc.

Quiròfan

Quan la salut de les teves mascotes requereix intervenció, el nostre quiròfan s’erigeix en un espai dedicat a l’excel·lència i el benestar. Equipat amb tecnologia d’última generació, el nostre quiròfan es distingeix per oferir els més alts estàndards de cura quirúrgica.

Més que un lloc per a procediments mèdics, el nostre quiròfan és un espai concebut per a transmetre tranquil·litat. La il·luminació acuradament seleccionada, la disposició ergonòmica i els protocols d’esterilització rigorosos contribueixen a un ambient segur i relaxat, tant per a les teves mascotes com per a la teva pròpia tranquil·litat.

Contacta'ns

Serà un plaer conèixer els teus problemes, però sobretot, començar a treballar en ells per a ajudar-te a resoldre’ls al més aviat possible

Estem en contacte

Horari

Emplena el formulari i t’atendrem al més aviat possible

Vine a veure'ns

Adreça

C/ Volta 178, Terrassa