Serveis
Veterinaris

Tots els serveis que la teva mascota necessita

En el nostre Centre Veterinari a Terrassa, disposem d’una oferta completa de serveis veterinaris dissenyats per a mantenir a les teves mascotes en el pic més alt de salut i felicitat. Des de medicina general fins a atenció especialitzada, cada servei s’ofereix amb el màxim de dedicació i compromís per part nostra.
medicina-general

Medicina General per a mascotes

Els nostres serveis de medicina general per a mascotes aborden una àmplia varietat de condicions de salut. Des de malalties comunes fins a revisions mèdiques regulars, som professionals a mantenir a les teves mascotes en la seva millor forma. Ens esforcem per ser la seva primera línia de defensa, brindant diagnòstics precisos i tractaments efectius per a lluitar contra malalties com la leishmaniosis.

Consulta integrativa

En el nostre enfocament integrador, combinem diferents teràpies per a abordar les necessitats individuals de cada mascota. La consulta integrativa es basa en la idea que la salut no és només l’absència de malaltia, sinó un equilibri harmoniós en el cos i la ment. Busquem solucions holístiques que promoguin el benestar general dels teus estimats animals.

Consulta integrativa
Nutrición Natural

Nutrició natural

Creiem que una dieta equilibrada és essencial per a la salut de la teva mascota a llarg termini. Els nostres serveis de nutrició natural ofereixen orientació experta sobre les millors pràctiques alimentàries per als teus gossos i gats. Des de consells sobre dietes específiques fins a l’elecció d’aliments d’alta qualitat, estem compromesos amb l’alimentació natural per a gossos i gats.

Cirurgia major i menor

Quan es necessita intervenció quirúrgica, el nostre quiròfan està llest. Realitzem cirurgies veterinàries majors i menors amb precisió i cura, assegurant-nos que les teves mascotes estiguin en les millors mans. El nostre equip està capacitat per a abordar una varietat de procediments quirúrgics amb la màxima professionalitat, atenció i cura a l’animal, com l’esterilització de gosses i gates.

Cirugia Animal
oftalmologia

Oftalmologia animal

La salut ocular és crucial per a la qualitat de vida de les teves mascotes. El nostre servei d’oftalmologia animal es centra en el diagnòstic i tractament de problemes visuals, utilitzant la tecnologia més avançada per a garantir la millor atenció i la més completa i precisa.

Ecografia

Disposem d’equips d’ecografia d’última generació per a obtenir imatges detallades i diagnòstics precisos. L’ecografia és una eina molt valuosa per a poder avaluar la salut interna de la teva mascota i diagnosticar possibles problemes en la salut de l’animal abans que es produeixin. La Núria Sánchez és la persona que gestiona el servei d’ecografia abdominal i també el servei de cardiologia.

ecografia animal
analiticas

Analítiques

Duem a terme anàlisis exhaustives per a obtenir informació detallada sobre la salut de les teves mascotes. Des d’anàlisi de sang fins a proves específiques, estem preparats per a fer proves molt precises. Això ens permet identificar qualsevol problema de salut de manera primerenca i eficaç. Treballem amb Laboratoris Urano, la qual cosa ens permet disposar dels resultats de les anàlisis el mateix dia.

Medicina preventiva personalitzada

Entenem que cada mascota és única, i és per això que oferim programes de medicina preventiva personalitzada. Treballem amb tu per a desenvolupar un pla de cura que s’adapti a les necessitats individuals del teu gos o gat. Des de vacunes fins a estratègies contra els paràsits, passant per consells sobre la higiene bucal, el nostre enfocament personalitzat assegura que les teves mascotes rebin l’atenció preventiva adequada per a portar una vida saludable i activa.

medicina-preventiva

Contacta'ns

Serà un plaer conèixer els teus problemes, però sobretot, començar a treballar en ells per a ajudar-te a resoldre’ls al més aviat possible

Estem en contacte

Horari

Emplena el formulari i t’atendrem al més aviat possible

Vine a veure'ns

Adreça

C/ Volta 178, Terrassa