Especialista en
nutrició animal

Coneix qui està darrere de Espai Salut Animal

sobre mi 1

Espai Salut Animal neix d’una passió cap als animals i més tard cap al respecte per la vida. Vaig decidir fundar Espai Salut Animal, després de molts anys d’experiència en hospitals de referència i cursant diferents estudis per a formar-me en les passions que han anat sorgint en el meu camp professional: oftalmologia, cirurgia i últimament nutrició natural.

Arran d’una malaltia digestiva que vaig patir fa uns anys, que la medicina convencional no solucionava, vaig començar a investigar en la nutrició i vaig descobrir un altre estil de vida: el que va d’acord amb la nostra naturalesa. Després d’ajudar-me a mi, em vaig preguntar si els animals també podien beneficiar-se, i vaig començar a veure la medicina veterinària d’una altra manera. Volia donar salut als meus pacients, des de molts angles, i no tapar els seus símptomes amb medicaments. Continuo utilitzant medicaments si són necessaris, però sempre intento recuperar la salut donant eines al cos per a sanar-se. Basant-me sobretot en una millor nutrició, intentant evitar els ultraprocessats (si és possible).

Estic molt agraïda d’haver treballat en Hospitals, on he pogut gaudir de treballar en equip i aprendre dels casos més complicats. Però el ritme de treball i les normes estrictes, no casen amb donar un servei més personalitzat i tranquil, i hi ha pacients que necessiten un tracte diferent, a causa de les seves pors principalment; és molt guaridor per a mi treballar d’aquesta manera i els meus pacients ho agraeixen. Per a aconseguir aquest tracte especial, em vaig certificar en “Fear Free” i he intentat plasmar-lo en el disseny de les estàncies del centre, perquè ells estiguin el més segurs possibles quan venen a visitar-se.

sobre mi 2

Colaboradores

En Espai Salut Animal contamos con la colaboración de los mejores especialistas en salud animal que nos ayudan para poder cubrir todas las necesidades de tu mascota.

Especialista 1

Especialidad

Especialista 2

Especialidad

Especialista 3

Especialidad

Contacta'ns

Serà un plaer conèixer els teus problemes, però sobretot, començar a treballar en ells per a ajudar-te a resoldre’ls al més aviat possible

Estem en contacte

Horari

Emplena el formulari i t’atendrem al més aviat possible

Vine a veure'ns

Adreça

C/ Volta 178, Terrassa