Benvolguts amics de quatre potes

Amb els nostres millors desitjos

Esperem que aquest missatge us trobi saltant d’alegria i amb les cues movent-se com un ren en la neu, o roncant com un motor de felicitat! En Espai Salut Animal, no podem deixar passar l’oportunitat d’expressar el nostre afecte i agraïment a cadascun de vosaltres en aquestes dates.

Durant aquest primer any junts, hem compartit moments de riures, exploració d’orelles i fins i tot alguns badalls adorables. Cadascun de vosaltres ha deixat una petjada peluda en els nostres cors. 

Volem agraïr-vos per confiar en nosaltres la vostra cura. Som aquí per a garantir que cadascun continuï fent salts d’alegria i compartint moments inoblidables amb les vostres famílies. 

Aprofitem l’avinentesa per a recordar-vos que som aquí per a qualsevol consulta o necessitat que pugueu tenir durant les festes. El nostre compromís amb la vostra salut i felicitat és constant, i estarem encantats d’ajudar-vos en el que sigui necessari.

També recordem amb afecte aquells amics valents que ens llegiu des de l’Arc de Sant Martí. Continueu vius en els nostres cors. La vostra petjada continua sent part de la màgia d’aquestes dates. 

Bones festes, benvolguts amics peluts!